Frederiksberg Hf

Eleverne om Hf's betydning for dem ...

"HF var ekstremt vigtigt for mig. Jeg droppede ud af gymnasiet midt i 2. g, da jeg hverken havde motivationen eller ambitionerne.

Efter 2 sabbatår havde jeg ambitionerne, men manglede nok lidt motivationen. HF ændrede det. FHF var (er formentlig stadig) et sted hvor unge mennesker i alle afstøbninger mødes, med det fælles klare mål, at få en studentereksamen.

På FHF fik jeg venner for livet, jeg fik mod på livet og jeg havde det hysterisk morsomt imens. HF og mine kammerater fra FHF har ændret mit liv og min person for det bedre."

"Hf har betydet at det ikke var forsent at skifte retning, selv om jeg var kommet lidt op i alderen i forhold til gennemsnits alderen i studieverdenen.

Jeg tænker tit på hvor heldig jeg er at bo i et land hvor det er muligt at gøre det som jeg har kunne fordi der findes denne type af uddannelsesinstitutioner."

"Jeg kunne få en boglig uddannelse selvom min tid i folkeskolen var rigtig dårlig.

Jeg troede jeg var dum indtil jeg fik et gennemsnit på 11,3 på jeres skole og kunne gennemføre jordemoderuddannelsen til topkarakterer.

Snart skal jeg ud og rejse med Læger uden grænser og på den endnu længere bane drømmer om at tage en kandidat i jordermodervidenskab."

"Det har betydet alt for mig, da jeg ellers ikke ville have haft mulighed for at læse videre på noget, der interesserer mig.

Skolen gjorde det muligt for mig at koncentrere mig nok til, at jeg kunne få det gennemsnit jeg behøvede.

Jeg er ekstrem taknemmelig for mange af de dygtige lærer, der er ansat og i det hele taget muligheden for en chance til efter at være droppet ud af gymnasiet."

"I forhold til uddannelse har det betydet alt.

Uden HF havde jeg aldrig fået mulighed for at starte på universitetet, og uden støtten fra Frb.HF var mit snit aldrig blevet godtnok til min drømmeuddannelse.

Socialt har det også betydet enormt meget, og de mennesker jeg lærte at kende på de to år, betyder stadig alt."

"HF har betydet alverden for mig og mulighederne for min fremtid - ingen tvivl om dét.

Det har åbnet utallige døre, og givet mig så mange muligheder - både uddannelses- og arbejdsmæssigt.

Udover det, har HF lært mig mange ting som måske virker ubetydelige. Men f.eks. at læse en bog, hvor du kender til den periode, den er skrevet i, giver en helt anden oplevelse. Lyder måske fjollet, men dét har HF også givet mig - altså en bedre forståelsesramme for verden."

"Selve uddannelsen har givet mig en rigtig bred viden og på et højt fagligt niveau.

Frederiksberg HF-kursus har givet mig to fantastiske år, fyldt med optankning på selvtillidskontoen, sjov, venskaber og har givet mig lysten til at lære mere.

Frederiksberg HF-kursus har bidraget med fantastiske og engagerede lærer og dejlige rammer."